PROJECTONTWIKKELING

PB BouwInvest heeft een zeer klantgedreven visie op projectontwikkeling in de woningbouw. Wij hebben jarenlang geconstateerd dat de informatievoorziening richting kopers vaak te wensen overlaat. Na het zetten van de handtekening zijn er nog veel vragen die niet of niet voldoende zijn beantwoord, waardoor de koper niet optimaal kan genieten van de aankoop. Onze missie is dan ook om dit systeem te doorbreken en de klant intensief bij de hand te nemen en te adviseren en te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat de potentiële koper de informatie en vrijheden krijgt die de planvisie ondersteunt.

Behaal het beste resultaat door de projectontwikkeling op een creatieve manier te benaderen en haal het onderste uit de kan. Dat is de kracht van PB BouwInvest. Door de betrokkenheid en het inlevingsvermogen verzorgen wij slimme oplossingen voor zowel de zakelijke als de particuliere huisvesting. Wij zijn continu bezig een juiste balans te vinden tussen functionaliteit, esthetiek, kosten, duurzaamheid en innovatieve mogelijkheden binnen projecten waarbij wij de klant altijd centraal stellen. Zo geven wij antwoord op de vragen van vandaag, maar geven tevens advies over toekomstige mogelijkheden die in het project verwerkt kunnen worden, zodat u voorbereid bent op de dag van morgen.

Duurzaamheid is voor PB BouwInvest een belangrijke pijler die wordt ingezet als ondersteuning van de meest belangrijke kernwaarde … wat is er nodig om de klant het optimale genot te laten beleven bij het wonen, werken of samen leven.

PB BouwInvest biedt dan ook geen confectiepak, maar het maatwerkkostuum waar u recht op heeft.